2021-11-04 07:39:09• hírek • Nlc.hu

Napi horoszkóp: Halak - Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve hozz döntést

Napi horoszkóp november 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Valaki nagyon odáig van érted, te azonban nemigen érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel azonban szimpatikus, esetleg mégis érdemes adni egy esélyt neki. Ha kicsit nyitott vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy most találod meg a boldogságot. Ne aggódj, nem kell odaadni magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos arcodat mutatni! Ha majd idővel mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz tartósabb kapcsolatba bonyolódni vele, akkor ne lopjátok egymás idejét, mindenki menjen tovább a maga útján.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Olyan ember vagy, akinek szüksége van arra, hogy a környezetében elismerjék azt, amit csinál. Ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nagyon jó érzékkel nyúlsz a pénzügyekhez ma. Megalapozhatod a jövődet, ha az intuíció mellett a józan eszedre is hallgatsz. Párkapcsolatodban tele vagy optimizmussal. Úgy érzed, te vagy, aki irányít és a kapcsolat nagyon jó irányba fejlődik. Társasági életed is megélénkül. Valószínűleg az ősz és a vele együtt járó illatok, színek és hangulat, ami nyitottá és kiegyensúlyozottá tesz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kedvességed, előzékenységed határtalan és némi szentimentalizmus is erőt vesz rajtad. Mindezt le tudod vezetni a társasági életben: te lehetsz a legnagyobb mesemondó a ma esti összejövetelen. Mindenki issza a szavaidat, és ha szingli vagy, talán meg is ismerkedsz életed szerelmével. Ez a nap sem múlik el munka nélkül. Olyan remek felkérést kaphatsz, amelyet nem szabad kiengedni a kezedből, és amely anyagilag is sokat jelent.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma megcsillogtatod hatalmas szíved. Nagyvonalúan bánsz a hozzád fordulókkal. Nemcsak a Naphoz kapcsolódó Jupiter segít, hanem a szerencsebolygó összeköttetést létesít a jegyedben járó Marssal is. Energikus, hatékony és remek szervező leszel ma. Most elsősorban azon töröd a fejed, hogyan is lehetne emlékezetesebbé tenni ezt a csodálatos őszi estét a pároddal.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Szűz jegy szülöttét általában szerénységéről ismerjük. Most sem lesz ez másképp. Érzelmileg valaki megérint, de a világért sem adnád a tudtára, hogy fontos neked. Amennyiben van párod, az érzelmek egy fontos és jó cél felé vezetnek. Elsősorban olyasmiben gondolkodj, ahol a kitartásodra és a szaktudásodra lehet szükség. Ne restelld azt, hogy valamihez sokkal jobban értesz, mint más.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma nagyon kreatív leszel, ami segít, hogy a hivatásod területén zökkenőmentesen haladjanak a dolgok. Alig kell valamit tenned, hogy sikeres legyél. Adj magadnak időt a napi meditációra. Tarts kisebb, ám rendszeres pihenőket. Megtapasztalhatod, hogy milyen jól működik az intuíciód. Mindössze egy kis csendre van hozzá szükség. Este menj el valahová a barátokkal vagy csak társasozzatok egyet. A lényeg, hogy ereszd ki a fáradt gőzt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mindent elkövetsz annak érdekében, hogy csak minőségi dolgokkal kelljen foglalkoznod. Ma elsősorban külföldi utazáson töröd a fejed, de nem ugrasz bele az első ajánlatba, amit jól is teszel. Olyan helyekre és körülmények közé vágyakozol, amelyek régóta szerepelnek a bakancslistádon, de mégis biztonságos is. Minden esély adott, hogy teljesüljön az óhajod. Anyagilag kitűnő a hónap, tehát már csak az alapos szervezés következik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Neked még a szórakozottság is jól áll. A születési jegyedben járó, neked mindenben kedvező Jupiter megtréfál, ugyanis kapcsolatba lép a ködösítő Neptunusszal. Ettől kezdve jobb, ha még a legapróbb dolgokat is feljegyzed valahová, és igyekszel ígéreteidet a minimumra csökkenteni. Ugyanakkor, ha külföldi utat tervezel vagy más országokban élő barátaid kerülnek képbe, első osztályúan teljesítesz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Végre megtaláltad a célod, azt, hogy mit szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, ez helyenként igen nagy áldozatokkal jár majd. Nagyon hosszú, rögös út vezet odáig, nem kis zökkenőkkel. Ha azonban úgy döntöttél, elindulsz az úton, vedd fel a strapabíró lábbelid, mert igen sokat kell majd kopnia, mire odaérsz. Ne foglalkozz azzal, mások mit mondanak rólad, csakis azokra az emberekre hallgass, akiknek adsz a véleményére, a többiek úgysem tudnak rólad semmit, csupán üres fecsegés, amit előadnak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Minden a terveid szerint alakul csütörtökön. Nagyon jó úton haladsz afelé, hogy a korábban befektetett ügyeid most jövedelmezni kezdjenek neked. Bár nem hitted volna, mégis megérte annyi energiát befektetni, hisz nyugodtan dőlhetsz hátra, nem kell reggeltől-estig azon idegeskedned, mi és hogyan fog majd alakulni. Most már a környezetednek is teljesen nyugodtan beszámolhatsz a kilátásban lévő sikeredről, mert nagyon úgy tűnik, ez már a zsebedben van.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma úgy érzed, fordulóponthoz ért az életed, most kell olyan komoly döntéseket meghoznod, amelyek hatással lesznek hosszútávon a jövődre is. Épp ezért nem lehet most forró fejjel, meggondolatlanul igent vagy nemet mondanod, zárd ki egy kis időre a külvilágot, amíg eldöntöd, mit és hogyan fogsz tenni ahhoz, hogy ne alakuljon a dolog deficittel. Hideg fejjel, racionálisan, minden szempontot figyelembe véve határozd el magad úgy, ahogy neked a legjobb!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: